Yaşam Leke sorunu yaşayan ciltler için...

Leke sorunu yaşayan ciltler için...

Paylaş
Leke sorunu yaşayan ciltler için...

Leke sorunu yaşayan ya da lekelenme riski taşıyan ciltler için yatıştırıcı özelliğe sahip Photoderm Spot, UVA ve UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı benzersiz etkisi ile lekelenmeye yatkın ciltlerin favorisi oluyor…

Photoderm Spot, SPF 50+/UVA 38 sayesinde çok yüksek koruma sağlarken aynı zamanda formülündeki Glabridin içeriği sayesinde güneş kaynaklı lekelerin ortaya çıkmasını önlemeye yardımcı oluyor. Formülünde bulunan eşsiz Hücresel Bioprotection patenti sayesinde hücreden başlayan koruma sağlıyor. İyileşmiş yara izlerinin güneşten korunması için mükemmel bir seçenek olan Photoderm Spot, formülündeki özel içerikler sayesinde cildin yatışmasını sağlıyor. Cilt üzerinde oluşmuş kahverengi lekeler, lazer uygulaması öncesi-sonrası ve dermatolojik bir tedavi sonrası oluşan izlerin sonrasında kullanıma uygun olan ürün, suya dayanıklı yapısıyla uzun süre cilt üzerinde etki sağlıyor. Uygulama sonrasında yağlı bir his ve beyaz iz bırakmaz.

Haberin Devamı

Nerede kullanılır?

Yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Nasıl Kullanılır?

Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanmalıdır. Güneşe çıkmadan ve suya girmeden önce bol miktarda ve eşit bir şekilde uygulanır. Sıklıkla, özellikle yüzmeden ve ürünün cilt yüzeyinde kalmasını engelleyen aktivitelerden sonra yeniden tekrarlanmalıdır.

Fiyat:30 ml: 79.50 TL