Spor Lemerre'in aklı G.Saray maçında

Lemerre'in aklı G.Saray maçında

Paylaş
Lemerre'in aklı G.Saray maçında

Ankaragücü teknik direktörü Roger Lemerre, Eskişehirspor'un yaptığını, Galatasaray'a yapabileceklerini söyledi

Ankaragücü'nün Fransız teknik direktörü Roger Lemerre, son günlerde sarı-lacivertli ekibin teknik kadrosunda sıkıntılar bulunduğu yönündeki haberlere açıklık getirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya, "Ankaragücü hakkında şüphesi olan taraftar ve gazetecilere söylemek istediklerim var" diyerek başlayan Lemerre, "2 Ocak’tan bu yana teknik ve taktik açıdan bana müdahalede bulunulmadı.

Teknik kadro içindeki dayanışma en önemli şeydir. Geldiğim günden bugüne kadar sportif tüm kararları kendim aldım. Bu kararlarda tek yetkili kişi Sayın Başkandır" şeklinde konuştu.

"ÜMİT ÖZAT YETKİSİ DIŞINA ÇIKMADI"

Teknik heyet olarak, sağlık ekibinden, malzemecisine kadar herkesi kastettiğini vurgulayan Lemerre, şöyle devam etti: "Herkes takım için en iyisini söylemek zorundadır. Son kararı ben veririm.

Ümit Özat, hiçbir zaman ona verdiğim yetkinin dışına çıkmamıştır. Her zaman takımın iyiliğini düşünmüştür. Zekasından şüphe duymadım. Çok iyi bir insan.

Psikolojik olarak da yaptığı işleri beğeniyorum. Türk futbolu ve uluslararası futbol bilgisi, en büyük kültürünü oluşturmaktadır. Ümit Özat’a güveniyorum." -

"GEREMİ ÇOK KALİTELİ"

Teknik direktör Lemerre, Geremi’nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi. Bir basın mensubunun, "Geremi’nin performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusunu Fransız teknik adam, şöyle yanıtladı:

"Geremi çok kaliteli bir futbolcu. Genç oyunculara örnek bir futbolcu. Geremi gibi tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var. Antrenmanlarda çok istekli ve arzulu. Ankaragücü’ndeki futbol ustalarından bir tanesi. Kulübümüzün zeki oyunculara ihtiyacı var."

"ESKİŞEHİRSPOR'UN YAPTIĞINI YAPABİLİRİZ"

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, deplasmandaki Galatasaray maçında tek isteğinin kazanmak olduğunu belirterek, "Dün Eskişehirspor’un yaptığını çok rahat Galatasaray’a yapabiliriz" dedi.

Fransız teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray karşısında tek isteğim kazanmak. Hiçbir zaman bireysel olarak mağlubiyeti kabullenmedim.

Sıralamada bulunduğumuz yeri kabullenemeyen bir teknik adamım. İlk maçta Ankaragücü, Galatasaray’ı 3-0 yenmişti. İyi bir futbol ve iyi bir sonuçtu."

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, dün Elazığ’da yaşanan deprem nedeniyle ailelere de başsağlığı diledi.

3

Haberin Devamı