Spor Lens: Asla bir Türk kulübü için Fenerbahçe'den ayrılmam

Lens: Asla bir Türk kulübü için Fenerbahçe'den ayrılmam

Paylaş
Lens: Asla bir Türk kulübü için Fenerbahçe'den ayrılmam

Sarı-lacivertli ekipte kiralık oynayan ve kalıp kalmayacağı merakla beklenen 28 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş kulübünün kendisine olan ilgisine yönelik bir soru üzerine, “Asla bir Türk kulübü için Fenerbahçe’den ayrılmam. Ben böyle bir şeyi Fenerbahçe’ye, taraftarlara ve kendime yapamam. Kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum, bu kulübü çok seviyorum” cevabını verdi.

Fenerbahçe’de sezonun en önemli ismi haline gelen Jeremain Lens, Türkiye’nin bir numaralı gündemi oldu. Sarı-lacivertli takımda yıldızını parlatan ve kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Hollandalı oyuncu, ülkesinde de oldukça popüler...

ELF Voetbal Dergisi, 28 yaşındaki futbolcu ile İstanbul’da özel bir röportaj gerçekleştirdi. A’dan Z’ye Lens ile her konudan konuşan ELF Voetbal adına muhabir Geert Beckers, Jeremain Lens ile yaptığı söyleşideki izlenimlerini ve Fenerbahçe’deki geleceğine dair edindiği bilgileri paylaştı.

"KEYİF ALIYORUM"


Röportajda özellikle son dönemde Sunderland-Fenerbahçe-Beşiktaş arasındaki transfer durumunu sorduğunu kaydeden Geert Beckers, Lens’in sarı-lacivertlilere çok sıkı bağlandığını bildirip, Hollandalı yıldızın ağzından şu sözleri aktardı:


“Asla bir Türk kulübü için Fenerbahçe’den ayrılmam. Ben böyle bir şeyi Fenerbahçe’ye, taraftarlara ve kendime yapamam. Kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum, bu kulübü çok seviyorum. Fenerbahçe’de oynamaktan keyif alıyorum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve burada Dirk Advocaat ile beraberiz.”

TELEFONU BEKLEMİŞ


Tecrübeli oyuncunun sezon başında sarı-lacivertlilere gelişi de hayli dikkat çekici bir hikayeye sahip. Dirk Advocaat’ın Fenerbahçe’de görev aldığını öğrenen Lens’in, transfer teklifi almak için beklemeye başladığı ve “Advocaat, Fenerbahçe’ye imza attığında, beni aramasını bekliyordum. Kafamda da transfer teklifi geldiği anda kabul edeceğime dair kararı vermiştim. Bir gün sonra da beklediğim telefon geldi ve hemen geleceğimi ilettim” ifadelerini kullandığı vurgulandı.


"HAYATIMDAKİ TEK MAÇ"


Osmanlıspor maçı Jeremain Lens için hem Fenerbahçe hem futbol kariyeri açısından bir ilk oldu. Babası Ricardo’yu kaybettikten sonra sahaya çıkan Lens, ilk kez böyle bir deneyim yaşadığını anlatıyor.

1-0 kazanılan karşılaşmayı değerlendiren Lens, hiç dinlenmeden ve çalışmadan sahaya çıktığını vurgulayıp, “Hayatımda kendimi veremediğim tek maçtı. Maça hiç odaklanamadım. Önce Hollanda’ya gittim, aynı günün gecesi geri geldim. İyi uyuyamadım ve hiç çalışamadım. Ben sahadaydım ama kafam sahada değildi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı