Spor Leo Franco çark etti

Leo Franco çark etti

Paylaş
Leo Franco çark etti

Daha önce Atletico Madrid'in favori olduğunu söyleyen Leo Franco, Atletico Madrid'i geçebilecek kapasitede olduklarını söyledi

Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı olan Galatasaray Dergisi’nin şubat ayı sayısında röportajı yer alan Franco, daha önce bir İspanyol gazetesine Atletico Madrid’in eşleşmenin favorisi olduğuna dair demecinin sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Bu son derece basit bir cevaptı.

Onlar Şampiyonlar Ligi’den geliyorlar, biz ise UEFA Avrupa Ligi’nden geliyoruz. Buna benzer bir cevap Liverpool ile eşleşsek de gelirdi benden. Bu demek değildir ki, Galatasaray bu eşleşmeden galip çıkamaz.

Bu böyle düşünülmemeli. Galatasaray’ın bu eşleşmeden galip çıkacak kapasitesi var. Eşleşmede takımları yan yana koyduğunuz zaman tabii ki rakibe saygı göstermek gerekir. Ben bunu Atletico Madrid’de oynadığım için söylemiyorum."

Arjantinli kaleci, eski takımı olan Atletico Madrid’e karşı oynayacak olmanın kendisi için değişik bir tecrübe olacağını anlatarak, "Ne olacak, yaşayıp, göreceğiz. Her şey sahaya çıkınca belli olacak. Şu anda sadece şunu biliyorum; Ben orada Galatasaray’ın kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Türkiye’de futbol oynama kararını doğru bulduğunu dile getiren Franco, "Galatasaray dünya çapında tanınmış bir takım. Diğer yandan ülkenin en önemli başarılarına imza atmış takım. Bu yüzden Galatasaray, her zaman güçlü olmak ve kazanmak zorunda.

Bu bir tercih sebebi olarak oldukça yeterli geldi bana. Biz içinde bulunduğumuz her turnuvayı kazanabilecek bir takımız. Galatasaray bunu defalarca gösterdi. Bence bu tanım Galatasaray’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

Haberin Devamı