Spor Leo Franco da gidiyor

Leo Franco da gidiyor

Paylaş
Leo Franco da gidiyor

Galatasaray'da 2 sezondur süren kadro yapılanması bu yıl da devam edecek. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Arjantinli file bekçisi Leo Franco ile de yolları kesin olarak ayırıyor

G.Saray’da forma giydiği ilk sezonda kariyeri ve kalitesi sürekli tartışma konusu olan ve son olarak Fenerbahçe maçında yediği hatalı golden sonra kızağa çekilen Leo Franco, sezonun bitimiyle birlikte sarı kırmızılı formaya veda edecek.

G.Saray’ın Atletico Madrid’den bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Leo Franco ile 3 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Ancak Leo Franco da Türkiye’de aradığını bulamadığını belirterek, sarı kırmızılı yöneticilere sezon sonunda ayrılmak istediğini ilettiği öğrenildi.

G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard da, Leo Franco’nun ayrılmasına olumlu bakıyor. Hollandalı teknik adam, Arjantinli file bekçesi ile yolları ayırmanın olumlu olacağı raporunu da sarı kırmızılı yöneticilere iletti. Bursaspor maçında yedek bile soyundurulmayan ve karşılaşmayı tribünden izleyen Leo Franco’nun eşi İstanbul’a gelmediği için sürekli mutsuz olduğu ve bir an önce ailesinin yanına gitmek için sabırsızlandığı öğrenildi.

Leo Franco’nun ayrılması sonrasında ise yeni bir yabancı kaleci transferinin düşünülmediği de sızan haberler arasında. Frank Rijkaard ve yardımcılarının Aykut ile Ufuk’tan memnun olduğu ve gelecek sezon bu iki kaleciden birinin kaleyi koruması bekleniyor. Böylece G.Saray 8 yabancı hakkını da futbolcu olarak kulananacak ve dış transferde bir oyuncu daha transfer etme fırsatına kavuşacak.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı