Spor Leonel Nunez Bursa'da

Leonel Nunez Bursa'da

Paylaş
Leonel Nunez Bursa'da

Bursaspor'un prensipte anlaştığı son Arjantinli oyuncu Leonel Nunez Bursa'ya geldi. Sabah saatlerinde gelen Nunez, ilk olarak Özlüce Tesisleri'ni dolaştıktan sonra, sağlık kontrolünden geçti

Son transferler Nunez ve Stepanov'un imza törenlerinin yarın kent merkezinde bulunan Kent Meydanı'nda yapılacağı öğrenildi. Şampiyon Bursaspor, kadrosuna katacağı iki futbolcu için imza şov hazırlığı yapıyor.

Haberin Devamı

Hafta sonu Bursa'ya getirilen ve her konuda anlaşmaya varılan sırp stoper Milan Stepanov'dan sonra 26 yaşındaki Arjantinli golcü Leonel Nunez de bu sabah Bursa'ya geldi. Özlüce Tesisleri'ne getirilen Nunez daha sonra sağlık kontrolü için Acıbadem Hastanesi'ne gitti.

'EN BÜYÜK ETKİ ARJANTİNLİLER'

Leonel Nunez'in transferinde en büyük etkinin takımda bulunan Arjantinli futbolcular Federico İnsua, Pablo Batalla ve Damien Steinert olduğu öğrenildi. Nunez, vatandaşı olan futbolculardan Bursa kenti ve takımla ilgili son bilgileri aldıktan sonra Bursaspor'da oynama kararı aldığını belirtti.

'ŞAMPİYON TAKIMDAYIM'

Şampiyon takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Nunez, atacağı gollerle takıma katkı sağlayacağını ifade etti. Basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Nunez, "Daha önce bu kadar ilgi ile karşı karşıya kalmamıştım. Gerçekten güzel bir duygu. Şampiyon takımda olmak da çok güzel" dedi.

Haberin Devamı

'TARAFTARLARI BİLİYORUM'

Bursaspor'a gelmeden önce hem şehir hem de taraftar ile ilgili de bilgi aldığını belirten Nunez, "Bursa şehrinin güzel bir kent olduğunu öğrendim. Henüz dolaşma fırsatı bulamadım. Bursaspor'un taraftarları da çok ateşliymiş. Ben de oynayacağım futbolla onların heyecanını daha da arttıracağım" diye konuştu.

İMZALAR YARIN

Bu arada Porto'dan transfer edilen ve 3 yıllık anlaşmaya varılan 27 yaşındaki Milan Stepanov'un resmi işlemlerinin uzaması nedeniyle yönetimin çifte imza töreni düzenlemeye karar verdiği öğrenildi. Bugün Bursa'ya gelen Nunez ve Stepanov için yarın Kent Meydanı'nda taraftarında katılımıyla görkemli bir imza töreni düzenleneceği öğrenildi.