Magazin Lerzan Mutlu dava açtığı Bülent Ersoy ile uzlaşmak istemedi

Lerzan Mutlu dava açtığı Bülent Ersoy ile uzlaşmak istemedi

Paylaş
Lerzan Mutlu dava açtığı Bülent Ersoy ile uzlaşmak istemedi

Sanatçı Bülent Ersoy'un sunucu Lerzan Mutlu'yu 'tehdit' ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada yeni gelişme var!

Geçen yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ı hastanede tedavi gördüğü sıralarda ziyaret eden sanatçı Bülent Ersoy hastane çıkışında bir basın açıklaması yapmıştı.

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için "Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım" ifadelerini kullanmıştı.


Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu aylar sonra ilk kez karşı karşıya!


2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Uzun süre magazin programlarında tartışılan bu açıklama üzerine Lerzan Mutlu, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunu işleme koyan savcılık Bülent Ersoy hakkında "tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.


Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy’a göndermede bulundu


LERZAN MUTLU UZLAŞMAYA YANAŞMADI

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; mahkeme tarafları Uzlaştırma Bürosu'na yönlendirdi ancak Lerzan Mutlu uzlaşma teklif formunu bile imzalamadı. Bülent Ersoy ise Lerzan Mutlu'nun uzlaşmaması nedeniyle teklifi cevapsız bıraktı. Mahkemeye, görüşmelere geçilemediği bildirildi.

Haberin Devamı