Magazin Levent Kırca'nın hayat arkadaşı 'mezar' polemiğine isyan etti

Levent Kırca'nın hayat arkadaşı 'mezar' polemiğine isyan etti

Paylaş
Levent Kırca'nın hayat arkadaşı 'mezar' polemiğine isyan etti

Oyuncu Ahmet Çevik'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda, 1 yıl önce hayatını kaybeden Levent Kırca'nın mezarının hâlâ yapılmadığı savunulmuştu. Kırca'nın hayat arkadaşı Aslı Çetiner, ünlü sanatçının mezarının bakımsız olduğu yönünde çıkan haberlere isyan etti

Bir hafta önce Levent Kırca, Nejat Uygur, Sümer Tilmaç, Kemal Sunal ve Vedat Türkali’nin mezarlarını ziyaret eden oyuncu Ahmet Çevik, Levent Kırca'nın mezarının fotoğraflarını sosyal medya hesabında yayınlamıştı.

Fotoğrafı görenler, aradan geçen yaklaşık 1 yıllık süreye karşın Kırca'nın mezarının yapılmamasının üzücü olduğu, ünlü oyuncuya sahip çıkılmadığı yorumlarını yapmıştı.



'YAZIKLAR OLSUN... SEZON BAŞLIYOR YA'

Bu eleştirilere yanıt Kırca'nın hayat arkadaşı Aslı Çetiner'den geldi. Çetiner OdaTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bazı terbiyesizler her zamanki gibi polemik peşindeler. Levent Kırca'nın mezarı Erhan İşözen tarafından çizildi. Şimdi yapım aşamasındadır. Hastalığında yanına uğramayanlar şimdi nemalanma peşindeler. Yazıklar olsun!! Sezon başlıyor ya..."

'SADECE LEVENT KIRCA'NIN MEZARI ÖKSÜZ DURUYOR'

Bu fotoğrafları köşesine taşıyan Habertürk'ten Esin Övet şunları yazmıştı:

"Bir sene olacak ustayı kaybedeli. Hâlâ bir mezarı bile yapılmamış.

Bunu, oyuncu Ahmet Çevik'in Facebook sayfasına koyduğu fotoğraflarda gördüm. Ahmet Çevik Bir hafta önce Levent Kırca, Nejat Uygur, Sümer Tilmaç, Kemal Sunal ve Vedat Tıirkali'nin mezarlarını ziyaret etmiş.

Levent Kırca'nınki hariç diğerleri mis gibi. Sadece Levent Kırca'nın mezarı öksüz duruyor. Çok üzüldüm.

Oya Aydoğan'ı kaybettiğimiz günden beri ziyaretine gidiyorum. Oğlu Gurur Aydoğan bir an bile elini çekmemiş. Çiçek bahçesi gibi her gittiğimde. Mezar taşı da yapılmış mis gibi.

Ama Levent Usta'nın mezarı bana çok öksüz geldi.

Zaten birçok kişi de Ahmet Çevik'in fotoğrafının altına yorumlar yapmış. Hatta duyduğum kadarıyla birçok işadamı kendisini arayıp 'Biz yapalım' teklifinde bulunmuş.

Bu arada 11 Ekim ustanın doğum günü, 12 Ekim de ölüm yıldönümü. Keşke o güne yetişse, ne güzel olur."

Haberin Devamı