Spor Levent Nazifoğlu istifa etti

Levent Nazifoğlu istifa etti

Paylaş
Levent Nazifoğlu istifa etti

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu istifa etti.

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu istifa etti.

Sarı-Kırmızılı takımında son dönemin tartışılan isimlerinden olan Levent Nazioğlu görevinden ayrıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in tersi yaptığı açıklamalar bardağı taşıran son damla olmuştu.

Nazifoğlu Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın kafilesinde yer almamıştı.

"DERS ALSINLAR"

​Levent Nazioğlu A Spor'a yaptığı açıklamada istifa kararını böyle değerlendirdi:

Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Bu istifalardan ders alsınlar. Şahsi egoları değil Galatasaray'ı ön planda tutsunlar. Igor'a sezon başında şans verilmeli. Kendi takımıyla görmeliyiz. Dursun Özbek'in dürüstlüğüne kefilim ama rahat bıramıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim. Yönetimde iki kişi var. Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyorlar. İsim vermeyeceğim. Riekerink gidince her şeyin düzeleceğini sandılar. Tabii Igor, korkusuz bir hoca geldiğine memnunum ama böyle değil... Kendi adıma da öz eleştiri yapabilirim ama bu konuya pek girmeyelim. Alper Narman olayı doğru ama bu iki isimden bir olup olmadığını söylemeyeceğim"

NEDEN İSTİFA ETTİ?


İstifası istenen Galatasaray'ın futboldan sorumlu yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun 2-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinin ardından gece yarısı Beyaz TV'de açıklamaları yayınlandı. 'Yakın çevresine' söylediği belirtilen açıklamalarda Nazifoğlu birbirinden sert ifadeler kullandı.

İŞTE NAZİFOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI:


Antalya'daki olayları yapan organize edenlerden biri Alper Narman'dır. Otobüse saldıranlarla ilişkisi olan Alper Narman'dır. Bu adam uçakla Trabzon'a gelmek istedi. Başkana rica etmiştim Trabzon'a gelmesin diye. Başkanım bu Alper gelecekse ben yokum dedim. Futbolcular da biliyor, Antalya'daki olayları bunun yaptığını. Başkan ' Bizim yöneticimiz ben gitme diyemem' dedi... Başkan'a Alper eğer Trabzon'a giderse ben yokum dedim ve Trabzon'a gitmedim.

"BANA KİM YASAK GETİREBİLİR KARDEŞİM"


Bana kim yasak getirebilir? Bana biri yasak getirebilir mi ya? Bana anca başkan bu hafta konuşma diye rica edebilir. Ben bugün oradan ayrılmaya kalktığım zaman benim en mutlu günüm olacak. Milletle uğraşıyorum. Ultraslan, Alper vasıtasıyla benim görevi bırakmamı istediler. Başkan da olmaz öyle bir şey, en güvendiğim isim, ben Levent'siz yapamam demiş.

"MALİ GENEL KURULDAN SONRA İSTİFA..."


Bende başkana gidip 'Bende yoruldum bırakayım' dedim. Hayır bırakamazsın, onlara pabuç mu bırakacağız dedi.Ben istersem deplasmana giderim ama gidip yalancılarla uğraşmak istemiyorum. Bu işi artık yapmak istemiyorum. Başkan zor durumda kalmasın diye konuşmuyorum. Ama zaten Mali Genel Kurul rahat geçecek. Bundan sonra herşeyi yapabilirim. Mali Genel Kuruldan sonra istifa edebilirim.

(Fanatik) (A Spor)


Haberin Devamı