Gündem Levyeli hırsızlar suçüstü yakalandı

Levyeli hırsızlar suçüstü yakalandı

Paylaş
Levyeli hırsızlar suçüstü yakalandı

Levyeli hırsızlar suçüstü yakalandı

İstanbul Kartal'da özel hazırladıkları levye ile kapı kilitlerini kırarak eve giren 3 kadın hırsız polis tarafından suç üstü yakalandı. 3 kadını, hırsızlık yapacakları yerlere bırakıp işleri bitince alan özel şoförleri de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Kartal, Atalar Mahallesi’nde içinde bir erkek üç kadının bulunduğu otomobil, şüphe üzerine polis tarafından takibe alındı. Sağa sola bakarak bir apartmana giren kadınların peşinden giden polisler zanlıları, levye ile bir kapıyı kırmaya çalıştığını gördü. Polisi görünce kaçmaya çalışan zanlılar apartmandan çıkamadan gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Gönül Ç.(52), Sedef Ç.(30) ve Yasemin Y.(32) kapıda onları beklerken yakalanan şoförleri Halil Y.’nin üzerinden çok miktarda çalıntı ziynet eşyası ele geçirildi. Hırsızlık Büro Amirliği'nde yapılan soruşturmada kadınların şüphe çekmemek için iyi giyinerek hırsızlık yapacakları semtlere gittikleri, boş olduğunu tespit ettikleri evlere kapı kilitlerini kırıp girdikten sonra hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)