Gündem Leyla Alaton: Köpeği babamı ısırdı, 1 hafta sonra öldü

Leyla Alaton: Köpeği babamı ısırdı, 1 hafta sonra öldü

Paylaş
Leyla Alaton: Köpeği babamı ısırdı, 1 hafta sonra  öldü

Yaklaşık 2 hafta önce hayata veda eden İshak Alaton’un kızı Leyla Alaton babasının hastalığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Meltem Ersoy'a konuşan Leyla Alaton "15 Temmuz gibi babamı köpeği ısırdı. Köpek de 1 hafta sonra öldü, çok yaşlıydı. Kanseri kokladı diye düşünüyorum." dedi

İşte Leyla Alaton'un "Kalp yetmezliği yazıldı, rahatsızlığı daha önceden var mıydı?" sorusuna verdiği o dikkat çekici cevap:

Kalp kapakçığı daha önceden değişmişti. Ama onu dilinde çıkan kanser götürdü. Çok ilginç bir hikaye. 15 senelik, çok sevdiği köpeği elini ısırdı. “İyi ki de ısırdı” dedik sonradan. Çünkü herhalde kanseri kokladı köpeği. Bütün bunlar 2 ay içinde oldu. 15 Temmuz gibi köpeği ısırdı. Köpek de 1 hafta sonra öldü, çok yaşlıydı. Kanseri kokladı diye düşünüyorum. Doktora gittik, enfeksiyon oldu diye. “Başka şikâyetiniz var mı?” diye sordu doktor. Babam da “Yutkunurken zorluk çekiyorum, ama tükürük bezimden tümör almışlardı, herhalde ondandır” dedi. Doktor baktı ki, dil kökü kanseri. Genelde sigara içenlerde oluyor, hayatında ağzına sigara koymadı babam. Nokta atışı yapılan bir radyoterapi uygulandı. Çok zor bir süreçti. Sonra domino etkisi, bir daha toparlayamadı. Bir köpeğin ısırmasıyla başladı her şey. Bence iyilik yaptığını düşündü köpek. Hayvanlar bunu hissediyor.