Gündem Leyla Alaton'un söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu!

Leyla Alaton'un söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu!

Paylaş
Leyla Alaton'un söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu!

İş kadını Leyla Alaton'un, dün katıldığı bir TV programında söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu. Alaton, iş dünyasında kadınların yer edinebilmek için erkeksileştiği yönündeki tezine karşı çıkarak, "Çünkü, asıl t...ak kadınlarda da ondan. Çok daha cesur olan kadınlar" dedi

CNN Türk’teki Deniz Bayramoğlu’nun sunduğu ‘Gündem Özel’ programına katılan Alarko Holding kurucusu İshak Alaton’un kızı Leyla Alaton, kadınların iş dünyasında ‘erkeksileştiği’ tezine karşı çıktı.

“Ben kendimi gayet seksi ve kadınsı buluyorum. Düşündüğümü söylemek beni erkek yapmaz, beni insan yapar” dedi.

'ASIL T..AK KADINLARDA'


Bilişimci gazeteci Serdar Kuzuloğlu’nun “Erkekte bile düşündüğünü söylemek huyu yok” sözü üzerine “Çünkü asıl t..ak kadınlarda da ondan. Çok daha cesur olan kadınlar” dedi. Leyla Alaton, sosyal medyaya bomba gibi düşyü. Leyla Alaton’un sözlerini duyan konuklarla birlikte stüdyo bir anda buz kesti.

'HERKES YERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR'


Leyla Alaton, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle de iş hayatında. Erkekler birbirini memnun etmek için o kadar bir düzen kurmuşlar ki futboldaki gibi, herkes yerini çok iyi biliyor. Kadınların ise bu riski alabildiğini ve düşündüğünün arkasında durduklarını düşünüyorum.”