Magazin Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin'in ilk karesi

Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin'in ilk karesi

Paylaş
Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin'in ilk karesi

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu ve  oyuncu Ceyhun Ergin ile aşk yaşamaya başladı

Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin çifti, Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeki Jamie’s Oliver Restaurant’ın çıkışında ilk kez görüntülendi.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

29 Ekim 1989 senesinde dünyaya gelen Leyla Lydia Tuğutlu Berlinli, model, oyuncu ve 2008 Türkiye Güzelidir. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti.




5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.




Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmşıtır. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı