Bilim - Teknoloji LG G3, fotoğrafıyla sızdı!
Paylaş
LG G3, fotoğrafıyla sızdı!

LG'nin yeni bombası G3, bu defa da fotoğrafıyla sızdı. İşte G3 böyle görünecek...

LG'nin 2013'e damgasını vuran G2 modelinden sonra bu yıl gözler yeni amiral G3'e dönmüş durumda. Uzun bir süredir hakkında söylentiler ve sızıntılar çıkan LG'nin yeni amirali G3, bu defa tasarımıyla objektiflere yakalandı. Özellikle G2'de ortaya çıkan arka yüzeydeki tuşlarda yenilenmeye gitmesiyle dikkat çeken G3, kamerasının yanındaki "gizli" sensörüyle de merak uyandırıyor.

Haberin Devamı

GSMArena'nın objektifine yakalanan LG G3, her ne kadar detaylı şekilde görüntülenemese de bize birkaç ipucu veriyor. Öncelikle G3'te arka yüzeydeki ses butonlarının tasarımının değiştiğini görüyoruz. Bunun kullanıma nasıl bir etkide bulunacağı şu an için merak konusu elbette. Diğer yandan kameranın bir yanında LED flaş bulunurken, diğer yanda ise "gizli" bir sensör daha bulunuyor. Bu sensörün şu an için ne işe yaradığını kestirmek zor, fakat HTC One (M8)'de yer alan "derinlik sensörüne" benzediği kesin.

Diğer yandan G3'ün daha önce sızan teknik özelliklerini yeniden hatırlayacak olursak, bu yıl LG'nin yine ortalığı kasıp kavuracağını söylemek pek mümkün. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışacak olan cep, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1440x2560 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Diğer yandna 2 GB veya 3 GB'lık RAM ile gelecek olan amiral, dört çekirdekli 2.26 GHz'lik Snapdragon işlemciyle çalışacağı sanılıyor. 13 megapiksellik kamerası ve optik imaj sabitleme teknolojisi ile fotoğraf konusunda da endişe yaratmayacak olan cep, 16 ve 32 GB'lık depolama kapasitelerinde satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Resimlerle: Cehennemden çıkan 13 cep telefonu

Kaynak: CHIP Online