Bilim - Teknoloji LG G3'ten büyük sürpriz!
Paylaş
LG G3'ten büyük sürpriz!

LG, amiral gemisi cebi G3'ü alacak müşterilerine, yanında bu ilginç cihazı da verecek. Hem de bedava

Sanal gerçeklik gözlükleri son dönemde oldukça dikkat çekiyor. Özellikle Google Cardboard ile oldukça cazip hale gelen sanal gözlüklere bir alternatif de şimdi LG'den geliyor. LG, yeni G3 alacaklara telefonun yanında ayrıca bir sanal gözlük seti verecek.

LG, daha önce IFA 2014 fuarında Samsung etkinliğinde gördüğümüz, sadece Note 4'le çalışan sanal gözlük gibi yalnızca G3'le çalışacak bir sanal gözlük geliştirdi. G3 alacaklara telefonun yanında verilecek olan bu sanal gözlük, böylece kullanıcılara yepyeni bir deneyim yaşama imkanı sunacak. Aslında temel olarak Google Cardboard'u alan LG'nin sanal gözlüğü, yalnızca plastik bir malzemeyle yeniden şekil kazanmış.

Öte yandan yine Google Cardboard uygulamasıyla çalışan gözlük, böylece Koreli şirkete neredeyse hiçbir ek maliyet getirmiyor. LG'nin "cardboard"u içindeki haznede G3 çalıştırarak sanal dünyanın kapılarını aralayacağını iddia ediyor.

LG'nin bu gözlüğü G3 ile bedava verme planı hakkında daha fazla detay henüz yok. Ülkemizde de bu uygulamanın olup olmayacağını, zaman gösterecek...

Haberin Devamı

Resimlerle: 12 hayal ürünü inanılmaz gözlük!

Kaynak: CHIP Online