Bilim - Teknoloji LG G4'ün kılıfı da sızdı!
Paylaş
LG G4'ün kılıfı da sızdı!

LG G4'ün nasıl görüneceğiniz merak ediyorsanız, internete sızan bu kılıf merakınızı giderebilir!

Tanıtılmasına ramak kala sızmaya devam eden LG G4, yeni sızıntısıyla birlikte geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz bir başka sızıntısını neredeyse doğruladı: LG G4 için hazırlanan ilk kılıf ortaya çıktı. Bu kapakla birlikte yeni amiralin arka yüzeyinde yer alacak bileşenlerin yerleri belirginleşmiş oluyor.

Önümüzdeki ay veya mayıs ayı içinde tanıtılması beklenen LG G4'ün sızıntıları sıklaşmaya başladı. Bu da elbette yeni amiralin tanıtımının eli kulağında anlamına geliyor. Telefon için hazırlanan kılıfın canlı kanlı ortaya çıkması da bunun kanıtı.Kılıfta çift LED flaş alanı, lazer sensör alanı ve G3'e göre daha büyük bir kamera için gerekli boşluk göze çarpıyor.

LG G4 için bir diğer söylenti ise kavisli olup olmayacağı yönündeydi. LG, Mobil Dünya Kongresi'nde karşımıza çıktığı tüm ceplerde bir şekilde kavisi ekrana dahil etmişti. Görünüşe göre LG G4'te de bu modaya uyacak gibi görünüyor. Elbette LG G4'ün kavisi G Flex 2 kadar olmayacak. Yalnızca çok hafif bir eğim telefonun ekranına dahil olacak.

Sızıntılar gelmeye devam edecektir. Ancak umarız LG, mayıstan önce tanıtımı gerçekleştirir.

Haberin Devamı

Resimlerle: Galaxy S6'da olan, iPhone 6'da olmayan 6 özellik!

Kaynak: CHIP Online