Bilim - Teknoloji LG Secret Film ile ekranınızı sadece siz görün
Paylaş
LG Secret Film ile ekranınızı sadece siz görün

Çevrenizde oturan insanların ekranınızda neler olup bittiğini görmesini istemiyorsanız LG size bir çözüm sunuyor. LG Secret Film ile ekranınızı sadece siz göreceksiniz

Kalabalık bir ofiste çalışıyorsanız, bilgisayarınızda size özel bir şey izlemeniz ya da okumanız zordur. Her an, yanınızda oturan birinin ekranınıza bakıp ne yaptığınızı görebileceğini düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Monitör Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Akhibara'nın haberine göre, LG bu duruma çare olabilecek bir ürün tasarladı. Dizüstü bilgisayarınızın ekranını ya da monitörünüzü kapatabileceğiniz bir katman şeklindeki bu ürünün adı Secret Film. Sadece Siz Görün Ekranınızın üzerini Secret Film ile kaplarsanız, doğrudan baktığınız zaman bir şey fark etmiyorsunuz.

Ürünün özelliği ekrana yandan baktığınızda ortaya çıkıyor. Bu filmi kapladığınız ekrana yandan, belli bir açıyla baktığınızda ekrandaki görüntüyü göremiyorsunuz. Kalabalık ofislerde, toplu taşıma araçlarında ve buna benzer halka açık yerlerde kullanılmak üzere tasarlanmış bu ürün henüz piyasaya sürülmedi. Ürün piyasaya sürülürse büyük ilgi göreceğini tahmin etmek ise zor değil.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.