Bilim - Teknoloji LG V30 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
Paylaş
LG V30 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

V30 ile ilgili merak edilen bir soru daha cevap buldu. LG’nin yeni amiral gemisi Asya pazarının dışına çıkacak ve Avrupa’da da satışa sunulacak

Hatırlayacağınız gibi daha bu sabah LG’nin yeni amiral gemisi LG V30’un çıkış tarihi ortaya çıkmıştı. LG tarafından gönderilen davetiyeler, telefonun 31 Ağustos’ta Berlin’de düzenlenecek bir etkinlikle resmen tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Telefonun çıkış tarihinin belli olmasının ardından V30 ile ilgili merak edilen bir soru daha cevap buldu. LG’nin yeni amiral gemisi Asya pazarının dışına çıkacak ve Avrupa’da da satışa sunulacak.

LG daha önce V serisi telefonlarını Avrupa’da satışa çıkarmadığı için V30 için de benzer bir strateji izleneceği söyleniyordu. Ancak görünen o ki LG, V30 ile birlikte Avrupa pazarına da yöneliyor. Öte yandan telefonun ekranı ile ilgili de önemli bir detay paylaşıldı.

V30 18:9 oranında 6.2 inç OLED ekranla geliyor. Telefonun diğer teknik özellikleri arasında Snapdragon 835, 6 GB RAM ve 13 + 13 megapiksel çift kamera yer alıyor.

Xiaomi Redmi 5’in Yeni Görüntüleri Yayınlandı

Haberin Devamı