Dünya LGBT karşıtı politikacı ofisinde bir erkekle ilişkiye girerken yakalandı

LGBT karşıtı politikacı ofisinde bir erkekle ilişkiye girerken yakalandı

Paylaş
LGBT karşıtı politikacı ofisinde bir erkekle ilişkiye girerken yakalandı

ABD'nin Ohio eyaletinde muhafazakar ve LGBT karşıtlığı ile bilinen milletvekili Wes Goodman,ofisinde bir erkekle ilişkiye girerken görülünce istifa etti

The Independent'ın haberine göre Ohio'nun Cumhuriyetçi meclis üyesi Wes Goodman, kendi ofisinde bir erkekle ilişkiye girerken yakalandı.

İDDİALARI KABUL ETTİ

Olayın duyulmasının ardından 33 yaşındaki milletvekili yaptığı açıklamada tüm iddiaları kabul ederek 'Hayatımın bir sonraki bölümüne geçerken kendim, ailem ve arkadaşlarım için samimi bir şekilde mahremiyet talep ediyorum.'dedi.
Yaşanılan olayın ardından istifa eden sağcı vekil, kürtaj karşıtı miting düzenleyen bir kuruluşun yöneci asistanı olan bir kadınla evli.

MUHAFAZAKARLIĞI İLE BİLİNİYORDU


Goodman Twitter hesabında kendini.'Hristiyan. Amerikalı. Muhafazakar. Cumhuriyetçi. Beth'in kocası.' olarak tanımlıyor.
Goodman'ın şimdi kapalı olan web sitesinde ise 'Sağlıklı, canlı, gelişen, değer odaklı aileler Ohio'nun gurur verici tarihinin kaynağı ve Ohio'nun gelecekteki gücünün anahtarıdır' yazıyordu.

Vekil, geçen sene Ohio'nun kuzey bölgesine seçilmeden önce ise muhafazakar ve LGBT karşıtı ABD vekili Jim Jordan'ın yardımcılığını yapıyordu.

Bir yetkilinin yaptığı açıklamada "Dün öğleden sonra kendisinin uygunsuz davranışlara karıştığı konusunda uyarı aldım. Daha sonra iddiaları kabul ettiği ve doğruladığı gün onunla bir araya geldim. İstifasının kendisi, ailesi, 87'inci Konut Bölgesi kurucuları ve bu kurum için en uygun eylem şekli olduğu açıkça belli oldu.' dedi.

LGBT NEDİR?


LGBT ya da GLBT; lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma. 1990'larda LGB kısaltmasından sonra ortaya çıktı ve 1980'lerin ortaları ile sonlarından itibaren gey sözcüğü yerine kullanılarak LGBT topluluğunu temsil etmeye başladı.

Haberin Devamı