Gündem Lice ve Şırnak'tan acı haber

Lice ve Şırnak'tan acı haber

Paylaş
Lice ve Şırnak'tan acı haber

Diyarbakır Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmadaPiyade Uzman Çavuş Arda Şen şehit oldu, 1 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü. Şırnak’ta ise görev değişimine giden köy korucularına PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir köy korucusu şehit oldu

Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 18 köyde sokağa çıkma yasağı ilanından sonra başlayan operasyonlar devam ediyor. Operasyonu yürüten güvenlik güçleri ile PKK'lı terösitler arasında bugün sabah erken saatlerinde Çavundur Bölgesi'nde sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada açılan ilk ateş sırasında 1 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi ek binasında tedaviye alındı. Çatışmada 1 terörist de öldürüldü. Bölgede PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor.



KURBAN BAYRAMI'NDA NİŞANLANMIŞTI

Lice’de PKK’lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Arda Şen’in acı haberi, ailesini gözyaşlarına boğdu.

Şehit Şen’in acı haberi, Pınarbaşı İlçesi Malak Mahallesi’nde oturan babası Hayrettin ile annesi Fatma Şen’e verildi. Babasının evinin kapısına Türk bayrakları asıldı. Mahalle sakinleri de taziye için babasının evine geldi.

4 kardeşi olan şehit Uzman Çavuş Şen’in Kurban Bayramı’nda nışanlandığı belirlendi. Şehit Uzman Çavuş Şen’in cenazesi yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

ŞIRNAK'TA DA 1 KÖY KORUCUSU ŞEHİT OLDU

Şırnak’ta ise görev değişimine giden köy korucularına PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir köy korucusu şehit oldu