Volkan Aliakar Lider olmak
HABERİ PAYLAŞ

BBiirr tarafta 5 haftadır kazanan Trabzonspor diğer yanda son 6 resmi maçta sadece 1 galibiyet alabilen Bursaspor vardı. Bu tabloya bakıldığında karşılaşmanın açık ara favorisi zaten Bordo- Mavili takım idi. Maça da favori olduğunu kanıtlarcasına başladı Karadeniz ekibi. Fırtına gibi esip, Jaja’nın iki golüyle 16 dakikada işi bitirdi Trabzonspor. İkinci golün 16’da gelmesi ilginç bir tesadüftü. Çünkü bu rakam Bursa şehrinin plakasını simgelerken, tersi de (61) Trabzon’un plaka numarasıydı. Bu andan itibaren liderlik vasıfları ön plana çıktı Trabzonspor’un.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

“Nasıl büyük takım olunur?” sorusunun yanıtını vermeye başladı kalan dakikalarda. Hiç panik yapmadan kendi sahasında top çeviriyor, rakip defansın arkasına adam sarkıtıp farkı daha da açmayı hedefliyordu Bordo-Mavililer. Nitekim 23’te Burak çizgi halindeki savunmayı ekarte edip üçüncü kez fileleri havalandırdı. Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle bu golü saymadı. Halbuki Burak bir adım geriden çıkmıştı. İkinci yarıda oyunun kontrolü Bursa’da olsa da Trabzonspor kalesinde hemen hemen hiç tehlike yaratamadı. Çünkü liderin bu kez de savunma özellikleri devreye girmişti.

Trabzonspor’da 2 gol atan Jaja’nın dışında dünün en başarılı ismi defansın belkemiği Egemen idi. Bir dönem kaptanlığını yaptığı Bursa’da kendisini ıslıklayanlara en güzel cevabı sahada verdi. Şenol Güneş’in talebeleri özlenen şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Taraftar da onlara inanmış durumda. Atatürk Stadı’ndaki Bordo- Mavililer’in 80. dakikadan sonra “Şampiyon, şampiyon” diye tezahürat yapması bunun en açık göstergesi. Bursaspor’a gelince... Yeşil-Beyazlı takımda akılda kalan tek şey; hakeme yönelik itirazlardı. Özellikle efendilikte parmakla gösterilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a bu görüntü yakışmadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder