Magazin Lider Şahin: Sizce reklama ihtiyacımız var mı?

Lider Şahin: Sizce reklama ihtiyacımız var mı?

Paylaş
Lider Şahin: Sizce reklama ihtiyacımız var mı?

Lider Şahin ile 1 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışan İrem Derici, önceki gün Lider Şahin ile birlikte Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi

Popçu İrem Derici 1 yıldır aşk yaşadığı Lider Şahin’den geçen Haziran’da ayrılmıştı.

İrem Derici albüm, konser, Kanal D’de sunduğu ‘Eğlenmene Bak’ adlı programı nedeniyle yoğun tempoda çalışınca sevgilisine vakit ayıramamış, bu da ilişkiyi tüketmişti.

Birbirlerine ikinci kez şans tanıyan çift tatil için Karadağ’a gitmişti.

Nazardan korktukları için ilişkileri hakkında konuşmama kararı aldıklarını söyleyen Lider Şahin, ayrılığın reklam çalışması olduğu iddialarına “Sizce reklama ihtiyacımız var mı?” diye yanıt verdi.


İREM DERİCİ HARUN KOLÇAK'IN CENAZESİNE GİTMEDİ


Harun Kolçak'ın ölüm haberiyle yıkılan irem Derici cenazeye katılmayıp, sevgilisi Lider Şahin ile tatile çıkmıştı. Cenazeye çelenk gönderen İrem Derici Harun Kolçak'ın ölümünün ardından Instagram hesabından şu sözleri paylaşmıştı:

'Ben nasıl nefes alayım şimdi? Benim çocukluk hayalimi gerçekleştiren adam nereye gitti? Bekle beni orada çünkü kaçınılmaz son. Geleceğim yanına. Ciğerim yanıyor, göğüs kafesimde filler tepişiyor, hey gidi Harun hey! İyi ol gittiğin yerde. Cennetlik adam. Söküp neremi parçalayacağımı bilemiyorum şu an. Seni çok seviyorum büyük müzisyen, Abi, arkadaş! Soldum bittim benim canım delim, bekle beni...''



Haberin Devamı