Gündem Liderler İstanbul'a geliyor

Liderler İstanbul'a geliyor

Paylaş
Liderler İstanbul'a geliyor

İstanbul Üniversitesi (İÜ) ve Türk Gelecek Araştırmaları Vakfı'nın (TÜGAV) İstanbul Kongre Merkezi'nde 14–15 Mart tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyecekleri 'Değişim Liderleri Zirvesi'ne' katılacak liderler İstanbul'a gelmeye başladı

Zirve için İstanbul’a ilk olarak Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Üçlü Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç geldi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile saat 16.45’de İstanbul’a gelen konuk cumhurbaşkanını, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde İstanbul Vali Yardımcısı Emin Çolak, Dışişleri Bakanlığı ve askeri yetkililer tarafından karşılandı.

UKRAYNA VE KOSOVA BAŞBAKANLARI DA GELDİ

Dünya Değişim Liderleri zirvesine katılacak olan Ukrayna Başbakanı Mikola Azarov ve Kosova Başbakanı Haşim Thaçi de İstanbul’a geldi. İstanbul’a gelen iki konuk başbakanı da Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde İstanbul Vali Yardımcısı Emin Çolak ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Konuk başbakanlar, daha sonra konaklayacakları otele hareket ettiler.

DEĞİŞİM SÜREÇLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Zirvede düzenlenecek 20 oturumda sosyal ve ekonomi politiğinde yaşanan gelişmeler, katılımcıların müdahil oldukları dönüşüm ve değişim süreçlerinin arka planları değerlendirilecek; ileriye yönelik perspektifler ve öngörüler ele alınacak.

Haberin Devamı

(DHA)