Spor 'Ligde kalıcı olmak istiyoruz'

'Ligde kalıcı olmak istiyoruz'

Paylaş
'Ligde kalıcı olmak istiyoruz'

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 17 gün sürecek Davraz kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını belirtirken, ligde de kalıcı olmayı istediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nun yeni sezon hazırlıkları için yarından itibaren Isparta'nın Davraz ilçesinde kampa gireceği bildirildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Nurullah Sağlam, ligde kalıcı olmayı arzuladıklarını ve bunun için de transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürdüklerini söyledi

Ligde başarılı olmak için kamp sürecini iyi değerlendirmeleri gerektiğini de belirten Sağlam, bu kapsamda yarından itibaren Davraz'da kampa girerek, yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını, 17 gün sürmesi planlanan Davraz kampı süresince kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Transfer çalışmaları kapsamında da ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşıladıklarına işaret eden Sağlam, "1-2 noktada daha transfere ihtiyacımız var. Bunlarla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Kamp süresince görüşmelerimizi hızlandırıp, yurt dışı kampına tam kadroyla gitmeyi ümit ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı