Spor Lille maçında 6 bin Türk olacak

Lille maçında 6 bin Türk olacak

Paylaş
Lille maçında 6 bin Türk olacak

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında bu akşam Lille ve Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın biletlerinin tamamının satıldığı belirtildi

Yerel basının verdiği haberlere göre, 18 bin kapasiteli stadın biletleri dün akşam itibarıyla tükendi. Maçı, Fransa ve Avrupa’nın çeşitli kentlerinden gelecek 6 bin Türk seyircisinin izlemesi bekleniyor.

Fransız polisi, maç öncesi ve sonrası iki takım taraftarları arasındaki olası bir gerginliği engel olabilmek için güvenlik önlemlerini artırdı. Yerel medya, Lille merkezi dışından da kente takviye polis birliklerini getirildiğini ve yaklaşık 300 güvenlik mensubunun asayişi sağlamak için görev yapacağını duyurdu.

Fransız polisi, özellikle kent merkezinde, Türk ve Fransız taraflar arasında bir gerginlik çıkmaması için devriye gezdiği gözleniyor. Bu arada, Lille merkezinde sarı lacivertli bayraklarla ile dolaşan ve takımlarını destekleyen sloganlar atan Türk taraftarlar şimdiden kentte renkli görüntülere sahne oluyor.

FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİNE YEMEK

Lille kulübü yetkilileri, Fenerbahçe kulübü yöneticilerine bugün bir öğlen yemeği verdi. Yerel La Voix du Nord gazetesi, Lille takımının özellikle deplasmanda İstanbul’da oynayacağı maçta ateşli Türk taraftarından çekindiğini belirterek, bu akşam mutlaka kendisine avantaj sağlayacak bir skorla maçı tamamlamak istediğini yazdı.

Haberin Devamı