Spor Lille'in gözü korktu

Lille'in gözü korktu

Paylaş
Lille'in gözü korktu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lille'nin kalecisi Mikael Landreau, Fenerbahçe'den çekindiklerini söyledi

Fransa 1. Ligi’nde dün Lille’nin deplasmanda Nancy’i 4-0 mağlup ettiği maçın ardından DHA’nın sorularını yanıtlayan kaleci Mikael Landreau, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile eşleştikleri kurayı değerlendirdi.

"ALEX ÇEKİNİLMESİ GEREKEN OYUNCU"

Mikael Landreau, Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Kuradan zorlu bir ekip çıktı. Fenerbahçe, Avrupa’nın güçlü takımlarından biri. Onlarla eşleşmek bizim için bir talihsizlik" dedi.

Landreau ayrıca, geçen sene Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında gelmiş olduğu yerin bir şans eseri olmadığını söyledi. Öte yandan genç kaleci, Fenerbahçeli futbolculardan Alex’in çekinilmesi gereken bir oyuncu olduğunun altını çizdi.

"SEYİRCİ COŞKUSUNU GALATASARAY'DAN BİLİYORUM"

Landreau son olarak, Galatasaray’dan dolayı Türkiye’deki seyircinin coşkusunu çok iyi bildiğini belirterek, son maçın Türkiye’de oynanacak olmasının kendileri adına bir dezavantaj olduğunu, bu nedenle Lille’de oynanacak maçın skorunun hayati önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Bu arada Nancy’i 4-0 mağlup eden Lille, 6 maçlık galibiyet serisini sürdürdü. Fransa 1. Ligi’nin ilk yarısında 37 gol atıp, son 4 maçtır kalesinde gol görmeyen Lille, büyük bir çıkış gerçekleştiriyor.

Engin Akgürbüz/NANCY (DHA)

Haberin Devamı