Spor Lincoln Türkiye'ye dönüyor

Lincoln Türkiye'ye dönüyor

Paylaş
Lincoln Türkiye'ye dönüyor

Galatasaray formasıyla iki sezon Süper Lig'de boy gösteren Brezilyalı yıldız, ikinci Türkiye serüvenine hazırlanıyor

Süper Lig’in yeni ekibi Mersin İdmanyurdu büyük oynuyor. Teknik direktör Nurullah Sağlam’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten kırmızı-beyazlılar, 2007-2009 sezonları arasında Galatasaray forması giyen Lincoln’e teklif götürdü.

Ülkesinde Palmeiras forması giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, Mersinli yöneticilere net konuştu. Palmeiras’ta yıllık bir milyon 700 bin Euro kazandığını söyleyen Lincoln, “2 milyon Euro verirseniz, Türkiye’ye gelirim. Galatasaray’dan olaylı ayrılmıştım ama Türkiye’yi çok seviyorum” diye konuştu.

Başkan Ali Kahramanlı’nın bu transfer için tüm şartları zorlamak istediği belirtilirken, Nurullah Sağlam’ın da Lincoln’de ısrarcı olduğu öğrenildi.

Bu arada Mersin İdmanyurdu, kombine bilet satışlarına hazırlanıyor. Ali Kahramanlı, kulübe bütçe yaratmak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Bu sezon 5 bine yakın bilet satmayı hedefliyoruz.

Güçlü bir kadro ve ligde kalıcılık için bütçeye ihtiyacımız var. Tüm Mersinliler’i bilet almaya davet ediyorum. Bütçemiz ne kadar güçlü olursa, takımımız da o kadar iddialı olur. Çünkü adımımızı atarken, bütçe sıkıntısını düşünmek istemiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı