Spor Linderoth Galatasaray'da mutlu

Linderoth Galatasaray'da mutlu

Paylaş
Linderoth Galatasaray'da mutlu

Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu söyledi

Galatasaray’ın bugünkü antrenmanının ardından Tobias Linderoth ve kaleci Aykut Erçetin basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

"KONTRATIM BİTENE KADAR BURADAYIM"

Linderoth, transferi ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, bu konuda şu ana kadar bir gelişme olmadığına dikkati çekerek, "Şu anda Galatasaray’ın futbolcusuyum. Kontratım bitene kadar Galatasaray’ın futbolcusu olmaya devam edeceğim.

Bu konu tamamen yönetim ve menajerim arasında. Somut bir gelişme olursa haberim olacak ama şu ana kadar somut bir gelişme yok" dedi.

Transfer konusunun iki tarafın oturup konuşacağı bir konu olduğunu anlatan Linderoth, "Galatasaray futbolcusu olmaktan bu formayı giymekten gayet mutluyum. Transfer konusu sadece benim verebileceğim bir karar değil. Yönetimin ve benim birlikte vereceğimiz bir karar" diye konuştu.

Galatasaray’da futbol oynamanın çok kolay olmadığına işaret eden Linderoth, sözlerini "Çok kaliteli bir takımımız var. Orta sahada mücadele çok. Bana da şans verildiğinde en iyisini yapmaya çalışacağım" diye tamamladı.

AYKUT: TAKASTA KULLANMAK SÖZ KONUSU DEĞİL

Galatasaray’ın kalecisi Aykut Erçetin de, Antalya’da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini, belirterek, "Herşey iyi gidiyor. İlk devreyi iyi kapatamadık ama iyi hazırlanıyoruz. İkinci yarıda 3 kulvarda da en büyük başarıyı yakalamak istiyoruz.

Takımımın beni takasta kullanması diye bir şey söz konusu değil. Gazeteler yazıyor ama böyle bir şey yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yılı çok iyi bir performans ile kapatmak istiyorum. Bana şans verilirse bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. En büyük başarıyı kazanmayı amaçlıyorum."

"ATLETİCO MADRİD'DEN DAHA İYİ TAKIMIZ"

Basın mensuplarının, "Leo Franko, UEFA Ligi’nde Atletico Madrid’in daha şanslı olduğunu söylüyor. Sen buna ne diyorsun?" sorusunu Erçetin, "Her düşünceye saygı duymak gerekir. Fakat bana göre biz çok daha iyi bir takımız. Atletico Madrid’i yenmeye gideceğiz. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız" diye cevaplandırdı.

Haberin Devamı