Magazin Lindsay'a hapis şoku!

Lindsay'a hapis şoku!

Paylaş
Lindsay'a hapis şoku!

Lindsay'a hapis şoku!

Beverly Hills mahkemesi, Hollywood’un asi kızı olarak tanınan ünlü oyuncu ve model Lohan’ı, hakkında verilen “alkol eğitim derslerine katılma” kararına uymadığı gerekçesiyle 90 gün hapis cezasına çarptırdı.

Haberin Devamı

Yargıç Marsha Revel, ünlü yıldızın en geç iki hafta içinde mahkemeye teslim olarak hapis cezasını çekmeye başlamasına karar verdi. 23 yaşındaki güzel oyuncu 2007’de alkollü otomobil kullanırken yakalanarak mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkeme o tarihte Lohan’a “alkol eğitim derslerine katılma” cezası vermişti.

LINDSAY LOHAN'IN SEKSİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ancak Lohan bu derslere katılmadığı gibi, davanın yeniden açılması üzerine dün katılması gereken duruşmaya da geç kalmıştı. Beverly Hills mahkemesi yargıcı Marsha Revel, bundan yaklaşık bir ay önce ünlü yıldıza “alkol izleme kelepçesi” takılmasına karar verdi.

Evinde göz hapsinde tutulan hükümlülerin bulundukları yerden uzaklaşmaları halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderen ayak kelepçesine benzer bir şekilde çalışan “alkol izleme kelepçesi”, hükümlünün alkol alması halinde en yakın karakola alarm sinyalleri gönderiyor. Yargıç Revel, Lohan’ın ayrıca halen bir film çektiği Teksas’ta düzenli olarak alkol testinden geçmesine karar vermişti.

Haberin Devamı

Bu çerçevede Lohan, haftanın belli günleri karakola gidip alkol muayenesinden geçecekti. Lindsay Lohan, bu karara uymasına rağmen, “alkol eğitimi”ne katılmamakta ısrar etmişti.

Lindsay Lohan haberleri:

ALKOL İÇİN MİLYON DOLARI REDDETTİ!

'PORNO MU SANAT MI?'

SETTEN YAKA PAÇA KOVULDU!

LADY GAGA MI LINDSAY MI DAHA ARIZA?

DHA