Spor Lionel Messi İstanbul'a geliyor

Lionel Messi İstanbul'a geliyor

Paylaş
Lionel Messi İstanbul'a geliyor

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Nisan veya Mayıs ayında İstanbul'a geleceği açıklandı

Radyospor'a açıklamalarda bulunan menajer Ümit Akbulut Lionel Messi ile ilgili büyük sürprizi açıkladı ve şunları söyledi:

NİSAN VEYA MAYISTA GELECEK


"Lionel Messi, Nisan veya Mayıs ayında İstanbul'a gelecek. Şirketimizin ortağı olacak. Kendisiyle anlaşma yaptık. Sadece İstanbul seyahatini organize etmeye çalışıyoruz."

Galatasaray'a 31 Ocak 2016'da geleceğinden bahsettiği Brezilyalı yıldızın, yazın gelme ihtimali olduğunu ve durumun kendisi için halen güncel bir seçenek olduğunu belirten Akbulut, "Bu bahsettiğim oyuncunun ismini veremem. Ama Brezilyalı. Göreceğiz" dedi.

PODOLSKI AYRILIYOR MU?


Lukas Podolski'nin Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarına ise Akbulut, "Podolski şu anda Galatasaray'da mutlu, henüz hiçbir takımla anlaşması yok. Şu ana kadar Lukas burada mutlu gideceğini düşünmüyorum.

Japonya ve Çin'e gideceğini düşünmüyorum. Ailesi hayat kalitesine önem veren insanlar ve paraya önem vermiyorlar; mutlu oldukları yerde yaşamak istiyorlar.

Para öncelikleri değil. Bir kaç milyon Euro için düzenini değiştirmez. Fakat Galatasaray'da mutsuz olursa teklifleri değerlendirir. Şu anda Galatasaray'da çok mutlu" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı