Türkiye (Son Dakika) Liseli gencin katili öz babası çıktı!

Liseli gencin katili öz babası çıktı!

Paylaş
Liseli gencin katili öz babası çıktı!

Balıkesir Bandırma'da, karnından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralı halde bulunan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisi 19 yaşındaki Ali Haydar Beypınar'ın katil zanlısı, öz babası çıktı. Gözaltına alınan ve cinayet suçundan sabıkalı olan 55 yaşındaki baba Kemal Beypınar'ın, suçunu itiraf etti

Bandırma’da, dün saat 03.30 sıralarında Hacıyusuf Mahallesi Vecihibey Caddesi’nde meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi olan Ali Haydar Beypınar, pompalı tüfekle iki kez ateş edilmesi sonucu karnından vuruldu. Silah sesini duyanların haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali Haydar Beypınar’ı kanlar içinde buldu.

Ağır yaralı Ali Haydar Beypınar, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Liseli genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cinayeti araştıran Bandırma polisi, eşinden boşandıktan sonra oğlu ile birlikte bir süre önce Bandırma’ya yerleşen, bir kadınla birlikte yaşayan ve gazino işleten baba Ali Haydar Beypınar’dan şüphelendi.

'CİNAYETTEN SABIKALI OLDUĞU BELİRLENDİ'

Daha önce karıştığı iki cinayet suçundan sabıkası bulunan Kemal Beypınar’ın, yapılan sorgulamasında suçunu kabul ettiği öğrenildi.

Oğlu ile olay günü ailevi nedenlerden tartıştığını ve bu nedenle elini kana buladığını söyleyen Kemal Beypınar, "Her şey bir anda oldu" dedi.

Sorgulaması tamamlan katil zanlısı Kemal Beypınar, bugün adliyeye sevk edildi.

Erdem ÖZCAN / DHA

2

Haberin Devamı