Gündem Liseli kız, okulun 3. katından atladı

Liseli kız, okulun 3. katından atladı

Paylaş
Liseli kız, okulun 3. katından atladı

Üsküdar'da lise öğrencisi E.C.Y. (17) erkek arkadaşından ayrıldığı için okulun 3. katından atladı

Örnek Mahallesi’nde bulunan Ataşehir Remzi Bayraktar Ticaret ve Meslek Lisesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Okulun 11’inci sınıfında eğitim gören E.C.Y., bilgisayar dersi sırasında öğretmeninden izin isteyerek dışarı çıktı.

Okulun koridorlarında bir süre dolaşan genç kız, üçüncü kattaki pencereden kendisini boşluğa bıraktı. Bahçede beden eğitim dersinde bulunan öğrencilerin görmesi üzerine önce okul yönetimine daha sonra da ambulansa haber verildi.

9 METRE YÜKSEKLİKTEN ATLADI

Yaklaşık 9 metre yükseklikten beton zemine çakılan genç kızın düşme nedeniyle sağ ayağında kırık oluştu. Olay yerine gelen 112 Hızır Acil’e bağlı ambulansa konulan E.C.Y. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Acil Cerrahi Ünitesi’nde tedaviye alınan genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağ ayak bileğinde kırık olduğu belirtildi. Genç kızın vücudunda düşmeye bağlı morluklar da olduğu belirlendi.

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kızın sınıf arkadaşları, erkek arkadaşından ayrılan E.Y.C’nin bunalımda olduğunu, ara sıra da intihar edeceğini söylediğini belirttiler.

Haluk ATALAY/DHA