Gündem Liseli kıza çıplak şantaj

Liseli kıza çıplak şantaj

Paylaş
Liseli kıza çıplak şantaj

Lise öğrencisi 16 yaşındaki T.K., internette tanıştığı 3 kişinin internet üzerinden kaydettiği çıplak kamera görüntüleriyle kendisine şantaj yaptıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu

Antalya'da bir lisede öğrenim gören T.K. uzun süredir internette tanıştığı bir kişiyle sohbet siteleri üzerinden konuşuyordu. Bir süre sonra karşıdaki genç, liseli T.K.'dan kamera önünde soyunmasını istedi.

KAMERADA SOYUNDU

Kameraya soyunan genç kız, ardından görüntülerinin kaydedildiğini öğrendi. İnternet üzerinden görüştüğü genç, 2 arkadaşıyla birlikte bu görüntüleri internette yayacağını ve ailesine göndereceklerini söyleyerek şantajla kontör talebinde bulundu.

Genç kız okul harçlıklarından aldığı kontörleri şüphelilere gönderdi. Liseli T.K.'nın son aylardaki durgunluğundan şüphelenen ve konuşmaya karar veren babası, çıplak görüntülerle yapılan şantajdan haberdar oldu.

KONTÖR İSTEDİLER

Ailesiyle birlikte Gasp Büro Amirliği'ne gelen T.K. internette tanıştığı 3 erkeğin, çıplak görüntüleriyle şantaj yaparak kontör istediğini ve şikayetçi olduğunu bildirdi.

Polis ilk önce şüphelilerin kullandıkları bilgisayarın IP numaralarından kimliklerini tespit etti. S.G., V.U. A.A. adlı 3 kişinin genç kızın çıplak görüntülerini kaydedip ardından da şantaj yaparak kontör istediklerini belirleyen, 3 zanlının yakalanması için çalışıyor.

Soner KOCAER/ANTALYA (DHA)