Türkiye (Son Dakika) Liseli kıza çıplak fotoğraflı şantajla cinsel istismar

Liseli kıza çıplak fotoğraflı şantajla cinsel istismar

Paylaş
Liseli kıza çıplak fotoğraflı şantajla cinsel istismar

Tokat’ta 16 yaşındaki liseli Z.T.’nin çıplak haldeyken fotoğraf ve videolarını çekip şantaj yaparak ilişkiye girdikleri iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Tokat’ta servis şoförü Resul Ö. (23) sosyal medya üzerinden Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 9’uncu sınıf öğrencisi Z.T. ile tanıştı.

Z.T. ile dışarıda buluşan Resul Ö., iddiaya göre genç kızı kandırarak yaşadığı evin deposuna götürdü. Burada Z.T.’ye cinsel istismarda bulunan Resul Ö., tehdit ederek çıplak fotoğrafı ve görüntüsünü çekti.

TEHDİT EDİLİNCE KABUL ETTİ



Bir süre sonra genç kızı elinde bulundurduğu fotoğraf ve görüntü ile tehdit eden Resul Ö., yeniden cinsel ilişkiye girdi.

Resul Ö., daha sonra bu olayı arkadaşları Alperen Tuna Ç. ve Alperen M. ile paylaştı. Alperen Tuna Ç. ve Alperen M. de Z.T. ile ellerinde çıplak fotoğraf ve görüntü olduğunu söyleyerek, götürdükleri bir evde ilişkiye girdi.

Tehditlerden bunalan genç kız, polise giderek 3 şüpheliden şikayetçi oldu.

KORUMA ALTINA ALINDI



Şikayet sonrası polis tarafından yakalanan şüpheliler, geçen hafta adliyeye sevk edildi. Üç şüpheli, cinsel istismar suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Z.T. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Sevgi Evi’ne yerleştirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

DHA

Haberin Devamı