Gündem Liseli kıza tecavüze 15 yıl istemi

Liseli kıza tecavüze 15 yıl istemi

Paylaş
Liseli kıza tecavüze 15 yıl istemi

Zonguldak'ta evine götürdüğü lise öğrencisi 15 yaşındaki M.A.'ya tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla 15 yıl hapsi istenen zanlı, suçsuz olduğunu öne sürdü

Zonguldak'ta oturan 22 yaşındaki K.K., geçen Eylül ayında çalıştığı pideciye müşteri olarak gelen M.A. ile bir arkadaşı aracılığıyla tanıştı. K.K., bir süre sonra M.A.'nın cep telefonuna mesaj göndererek buluşmayı teklif etti.

K.K., ağabeyinden korktuğu için dışarıda gezmek istemediğini söyleyen M.A.'yı evine davet etti. K.K., M.A. içeriye girdikten sonra iddiaya göre kapıyı kilitledi.

"KARŞILIK VER YOKSA KIZLIĞINI BOZARIM"

K.K. daha sonra sevişmek istediği M.A.'nın karşı çıkması üzerine, “Bana karşılık ver, yoksa kızlığını bozarım” diyerek tehdit etti. K.K., kendisine masturbasyon yaptırdığı M.A.'yı daha sonra gönderdi.

ORAL SEKS YAPTIRDI

K.K., 1 ay sonra önemli bir şey konuşacağını söyleyerek ikna ettiği M.A.'yı yine evine götürdü. Önce oral seks yaptırdığı M.A.'ya daha sonra tecavüze kalkışan K.K., genç kızı gönderdi.

M.A.'nın bunları okuldaki arkadaşına anlatması üzerine haberi olan M.A.'nın ağabeyi, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan K.K. hakkında, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

M.A., Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, hazırlık aşamasında verdiği ifadesini tekrarlayarak, K.K.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü.

"BENİ YANINA YAKIŞTIRAMIYOR MUSUN?"

Suçlamaları kabul etmeyen K.K. ise, M.A.'yı kendi rızasıyla evine götürdüğünü ileri sürdü. K.K., “Evde cep telefonuyla ikimizin fotoğrafını çekmek istedi. Ben istemedim. ‘Beni yanına yakıştıramıyor musun?’ diye serzenişte bulununca fotoğraf çektirmeyi kabul etim.

Daha sonra M.A. soyunmaya başladı. Bu şekilde fotoğraf çektirmek isteyince, ‘Ne yapıyorsun?’ diye karşı çıktım. Bana sarıldı. Ben cinsel istismara kalkışmadım.

Başka şekilde de taciz etmedim. 3.5 aydır suçsuz yere ceazevinde yatmaktayım. Cezaevi insanların diri diri mezara girdiği yerdir. Ailem perişan durumda. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, K.K.'nın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmayı erteledi.

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK (DHA)

2