Gündem Liseli kıza tehditle fuhuş yaptırdı

Liseli kıza tehditle fuhuş yaptırdı

Paylaş
Liseli kıza tehditle fuhuş yaptırdı

Van'ın Erciş İlçesi'nde, 15 yaşındaki lise öğrencisi kızı, çıplak görüntülerini çekerek tehdit ederek fuhşa zorladığı iddia edilen belediye çalışanı tutuklandı

Erciş Kız Meslek Lisesi'nde okuyan ve kimliği açıklanmayan kız öğrencinin, belediyede çalışan Ömer Aslaner tarafından kandırılarak çıplak görüntüleri çekildi.

ERKEKLERE PAZARLADI

Aslaner, çıplak görüntülerini internette yayınlama tehditiyle liseli kızı başka erkeklere de pazarladı. Aldığı duyumlar üzerine yapılan araştırmanın ardından harekete geçen polisler, Ömer Aslaner'i yakalayarak gözaltına aldı.

LİSELİ KIZLA İLİŞKİYE GİRENLERE GÖZALTI

Polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen Aslaner, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savcılık tarafından yürütülen gizli soruşturma kapsamında, liseli kızla ilişkiye girrenlerin de aralarında bulunduğu 11 kişi de gözaltına alındı.

Kaymakam Ferhat Kurtoğlu, olayla iligili adli tahkikatın devam ettiğini ve güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucu olayın ortaya çıkarıldığını belirterek, bu konudaki soruşturmanın gizli yürütülmesi üzerine başka bir açıklama yapamayacağını söyledi.

VAN/DHA