Gündem Liseli kızın yüzüne tuz ruhu

Liseli kızın yüzüne tuz ruhu

Paylaş
Liseli kızın yüzüne tuz ruhu

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, imam hatip lisesi öğrencisi 15 yaşındaki N.D.'nin yüzüne, okula giderken kimliği belirsiz bir erkek tarafından tuz ruhu atıldı

Emek Mahallesi’ndeki evinden, birinci sınıfında okuduğu Milas İmam Hatip Lisesi’ne doğru yürüyen 15 yaşındaki N.D.’nin yüzüne, Sanayi Caddesi’ne geldiği sırada, kimliği belirsiz bir erkek tarafından tuz ruhu atıldı.

Genç kız acı içinde kıvranırken, saldırgan hızla bölgeden uzaklaştı. N.D.’ye çevredeki evlerden gelen kadınlar yardım etti. Soğuk suyla yüzü yıkanan kız çağrılan ambulansla önce 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne, ardından da Muğla Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Yüzünde ve göz kapaklarında ciddi yanıklar oluştuğu saptanan N.D., müdahale sonrası İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

N.D.’nin yüzüne tuz ruhu serpen kişiyi tanımadığını söylediği belirtilirken, polis görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 1.70 metre boylarında, siyah saçlı ve beyaz tenli saldırganın peşine düştü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Oktay Çayırlı/Muğla (DHA)