Gündem Liselinin aşk oyunu

Liselinin aşk oyunu

Paylaş
Liselinin aşk oyunu

Babasının telefonuna “Beni kaçırdılar, kurtarın” diye mesaj gönderen liseli genç kızın internette tanıştığı gençle evlenmek için kaçtığı ortaya çıktı

‘KAÇIRILDIM’ YALANI

Haberin Devamı

Kocaeli Dilovası’nda oturan Fatma ve Mustafa K. çiftinin kızları E. lise ikinci sınıf öğrencisi. 17 yaşındaki E. 10 gün önce okuldan çıktıktan sonra kayboldu. Mustafa K.’nın telefonuna “Baba beni kurtar. Önümü kesip bıçak çektiler, 10 kuruşluk telefonumu alıp beni kaçırdılar” mesajı geldi.

KAMERALAR ELE VERDİ

Endişelenen baba polise başvurdu. Polis okulun güvenlik kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarında, genç kızın diğer öğrenciler gittikten sonra çevresini kontrol ederek okuldan çıktığı görüldü. Bunun üzerine kızın isteyerek kaçtığı, babasını yanıltmak için o mesajı yolladığı anlaşıldı.

TELEFONDA AÇIKLADI

Olay basına yansıdı. Gazetelerdeki haberleri okuyan biri, Mustafa K.’yı arayıp şunları söyledi: “Kızınız E. internette tanışıp aşık olduğu Mümtaz K. ile evlenmek amacıyla kaçtı. Kayınbiraderim olan Mümtaz 20 yaşında, Hereke’de oturuyor. Ama gençler anlaşıp birlikte Muğla’ya gitti.”

Haberin Devamı

BAK SEN ŞU PLANA

Mustafa K.’nın karşı çıkması, devreye polisin girmesiyle Mümtaz ve yakınları, kızı dün memleketine getirdi. Kız ailesine teslim edildi. Mümtaz gözaltına alındı. Mümtaz’ın ailesi, ortalık karışmasaydı kızı 18 yaşına gireceği mart ayına kadar saklayıp resmi nikah kıyacakmış.

Mesut IŞIK/DHA