Spor Louis Van Gaal'den şok sözler!

Louis Van Gaal'den şok sözler!

Paylaş
Louis Van Gaal'den şok sözler!

Manchester United'ın eski menajeri Louis Van Gaal'den olay yaratacak sözler geldi. Daha önce aktif teknik direktörlük kariyerini noktaladığını açıklayan Hollandalı teknik adam, son demecinde Premier Lig'e yeniden dönmek istediğini söyledi

2014 yazında başına geçtiği Manchester United'da ancak 2 sezon barınabilen Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal'den bomba etkisi yaratacak açıklamalar geldi.

Kırmızı Şeytanlar'ı çalıştırdığı dönemde oynattığı futbol nedeniyle sıklıkla eleştirilen ve 2016'da kazandığı FA Cup'ın hemen ardından görevine son verilen Van Gaal, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında yeniden İngiltere'ye dönmek istediğini söyledi.

Daha önce aktif teknik direktörlük kariyerini sonlandırdığını açıklayan deneyimli menajer, bu durumun hatırlatılması üzerineyse "Evet ama bunun tek bir istisnası var. Eğer bir İngiliz kulübünden teklif alırsam yeniden çalışmaya başlarım. Çünkü United'dan alınacak bir rövanşım var." ifadelerini kullandı.

United'da görevinin başındayken kendisinin haberi olmadan Jose Mourinho'yla görüşüldüğü ortaya çıkan 66 yaşındaki teknik adam, bununla ilgili olaraksa Portekizli menajerle herhangi bir sorunu olmadığını söyledi.

Haberin Devamı