Yaşam Louis Vuitton'un yeni marka elçisi: Emma Stone

Louis Vuitton'un yeni marka elçisi: Emma Stone

Paylaş
Louis Vuitton'un yeni marka elçisi: Emma Stone

Ünlü Fransız modaevi Louis Vuitton yeni marka elçisini açıkladı! İşte karşınızda tüm asilliğiyle Emma Stone ve Nicolas Ghesquière…

Emma Stone’un bu aralar kariyerinde şansı çok açık. Geçtiğimiz yıl, La La Land'deki performansı ile Oscar kazanan oyuncu; bu sene, tenisçi Billie Jean King'e hayat verdiği Battle of the Sexes adlı filmde de oldukça iyi bir performans sergiledi. Yaptıkları bunlar ile sınırlı kalmayan Emma Stone’un, bize bir haberi daha var: O artık Louis Vuitton'un yeni yüzü!



Yaklaşık bir yıldır, Fransız markasının yakın markajında olan Emma Stone, kırmızı halının yanı sıra; basın ve televizyon reklamlarında da markayı giyecek. Markanın yüzü olduktan sonra, 2017 BFI Londra Film Festivali'ne katılan oyuncu, Louis Vuitton kıyafeti ile göz kamaştırdı.



Markanın Kreatif Direktörü Nicolas Ghesquière, anlaşmayı Instagram'da kendisinin ve Stone'un bir resmini yayınlayarak doğruladı ve "Gerçekten mutluyum! Emma Stone, Louis Vuitton’un yeni marka elçisi olarak aramıza katıldı." diye belirtti.

Haberin Devamı