Spor Löw haleflerini belirledi

Löw haleflerini belirledi

Paylaş
Löw haleflerini belirledi

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, yerine Jürgen Klopp ya da Thomas Tuchel gibi yetenekli isimlerin gelebileceğini söyledi

Löw, "Frankfurter Algemeine" gazetesine yaptığı açıklamada, Klopp’un ve Tuchel’in milli takımı yönetebilecek düzeyde, ne istediğini bilen teknik direktörler olduğunu ifade etti.

Bild gazetesi ise Alman Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Theo Zwanziger’in, Löw’ün başarılı ve karakter sahibi bir teknik direktör olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini, şimdilik gelecekteki teknik adam konusunda düşünmek istemediğini söylediğini yazdı.

Gazetenin haberinde ayrıca, Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal ve Löw’ün 2012 yılında sözleşmelerinin sona ereceğine işaret edilerek, Löw’ün Bayern Münih’te teknik direktör olabileceği görüşüne yer verildi.

"İmparator" lakaplı eski efsanevi futbolcu Franz Beckenbauer, yeni bir milli takım teknik direktörü konusunda açıklamalar yapılması için henüz erken olduğunu belirterek, Klopp’un en az 10 yıl daha Bundesliga’da takım çalıştırması gerektiğini ve milli takım için henüz genç olduğunu savundu.

KÖLN’E JAPON FUTBOLCU

Öte yandan, Bundesliga’da küme düşmemek için mücadele veren FC Köln’ün, Japonya’nın Hiroshima takımında forma giyen 23 yaşındaki Tomoaki Makino’yu transfer edeceği bildirildi.

"Kölner Express" gazetesi, FC Köln’de sportif direktörlük görevine getirilen Volker Finke’nin, defans ve orta sahada da iyi oynayabilen Japon oyuncuyu gelecek yılın şubat ayında Köln’e getirebileceğini yazdı.

Haberin Devamı