Spor Löw sisteminde ısrarlı

Löw sisteminde ısrarlı

Paylaş
Löw sisteminde ısrarlı

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, İspanya karşısında sistemlerinde değişikliğe gitmeyeceklerini söyledi

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Dünya Kupası'nda şu ana kadar başarılı olduklarını ama bunun kendileri için yeterli olmadığını söyledi.

FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalar yapan Joachim Löw, turnuvanın geride kalan sürecinde oyun stilleri ile takdir topladıklarını belirterek, "Takımınız sahada 2-3 farklı öndeyse saha kenarında doğru kararlar aldığınızı bilmenin gururuyla keyif alıyorsunuz. Turnuvada geride kalan süreçte başarılı olduğumuzu söylemeliyim ancak bu yeterli değil. Kupayı kazanmalıyız" dedi.

"RİSK ALIYORUZ"

Olağanüstü oyunculara sahip olduğunun altını çizen Löw, "Teknik direktör olarak sadece talimatlarımızı veriyoruz ama saha içinde oyuncular var ve gerisi onlara kalıyor.

Oyuncularım gerçekten inanılmaz bir motivasyonla oynuyor ve ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Hücum oynuyoruz ve risk alıyoruz. Şu ana kadar oynadığımız oyundan çok memnunum. Bence bizi izleyenler oldukça keyif alıyor" şeklinde konuştu.

"TECRÜBELİ OYUNCULAR YOL GÖSTERİYOR"

Takımdaki tecrübeli futbolcuların çok önemli olduğunu vurgulayan Alman teknik adam, "Genç futbolcular, takımdaki büyükleri Arne Friedrich, Philipp Lahm ve Miroslav Klose gibi oyunculardan çok şey öğreniyor.

Böyle büyük turnuvalarda profesyonellikleri ve örnek tutumlarıyla yol göstermeleri çok önemli ve faydalı" ifadelerini kullandı.

İspanya karşısında oyun stilini değiştirmeyeceğine dikkat çeken Löw, "Şu zamana kadar bu oyun stili ile başarılı olduk. Oyun tarzımızı değiştirmeyi düşünmüyorum.

İspanya karşısında onları hata yapmaya zorlayıp bundan yararlanmaya çalışacağız. Kendilerinden çok emin oynuyorlar. Oyunda pasif kalmamalıyız" diye konuştu.

DURBAN/DHA

Haberin Devamı