Spor Löw sözleşmesini uzattı

Löw sözleşmesini uzattı

Paylaş
Löw sözleşmesini uzattı

Alman Futbol Federasyonu (DFB), milli takım teknik direktörü Joachim Löw ile olan sözleşmenin 2014 yılına kadar uzatıldığını açıkladı

DFB’nin internet sayfasında yapılan açıklamada, teknik direktör Löw ile birlikte asistanı Hansi Flick, kaleci antrenörü Andreas Köpke, takım menajeri Oliver Bierhoff’un sözleşmelerinin de 31 Temmuz 2014 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

DFB Başkanı Theo Zwanziger, internet sayfasına yaptığı açıklamada, sorunsuz geçen ve hızlı bir şekilde sona erdirilen görüşmelerden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ahenkli geçen sözleşme görüşmeleri bizim birbirimize olan güvenimizin ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

Gelecekte başarılı çalışmalar yapmanın şartı, geçmişte olduğu gibi karşılıklı saygıdan geçer. Teknik direktörümüze, ekibine, futbolculara şimdiden gelecek Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Joachim Löw de, sözleşmelerin erkenden uzatılmasından ve 2014’e kadar birlikte başarılı çalışmalarına devam edecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Löw, Zwanziger ve DFB Genel Sekreteri Wolfgang Niersbach ile milli takımın başarılı bir stil yakaladığını ve bu stili devam ettirme yönünde hem fikir olduklarını ifade etti.

Haberin Devamı