Bilim - Teknoloji LTE’li Samsung Gear S3 Classic geliyor
Paylaş
LTE’li Samsung Gear S3 Classic geliyor

Teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yıl çıkarttığı Gear S3 akıllı saatlerinin versiyonlarını genişletiyor. LTE’li Samsung Gear S3 Classic geliyor

Teknoloji dünyasında bu sıralar akıllı saat rüzgarı esiyor. Swarovski’nın akıllı saat planlarını ertelemelesi, bir başka moda markası Movado’nun yeni akıllı saatini açıklaması, Swatch’ın akıllı saat planları ortalarda dolaşırken Sali Samsung Gear s3 Classic geliyor.

Teknoloji devi Saün iki modeli LTE desteği almış oldu.

LTE’li Samsung Gear S3 Classic için fiyat ve çıkış tarihi açıklanmadı


LTE desteği ile akıllı saat sahipleri bluetooth bağlantısına gerek duymadan telefonla konuşma, operatör üzerinden SMS ile mesajlaşma gibi özellikleri kullanabiliyor. Bu özelliğin 3G’li cihazlardan da hatırlayacağınız üzere pil ömrünü ciddi ölçüde etkilediğini biliyoruz. Ancak ben saatimle telefondan bağımsız konuşurum, sık sık şarj ederim diyorsanız, Gear S3’lerin LTE’li versiyonlarını satın alabilirsiniz. Ancak LTE’li Samsung Gear S3 Classic için çıkış tarihi ve fiyat bilgilerinin henüz aktarılmadığını belirtelim. Ülkemize gelip gelmeyeceği de başka bir merak konusu.

Öte yandan Samsung, Yvan Arpa adlı tasarımcı tarafından tasarlanan yeni konsept saatlerini görücüye çıkardı. Firma ayrıca hibrit cep saati tasarımını da kullanıcıların beğenisine sundu. Bu konseptlerle ilgili detaylı haberimizi yakında yayına alacağız.

Google Dijital Atölye ile Türkiye’yi yarına hazırlıyor

Haberin Devamı