Spor Lucescu harekatı

Lucescu harekatı

Paylaş
Lucescu harekatı

Teknik direktör Christoph Daum ile yollarını ayırmak için gün sayan Fenerbahçe yönetiminin geçtiğimiz cumartesi günü Mircea Lucescu ile görüştüğü iddia edildi

Shakhtar ile sözleşmesi sürüyor

Her ne kadar kamuoyuna açıklanmasa da teknik direktör Christoph Daum’un biletini kesen Fenerbahçe yönetimi gizli bir şekilde hoca arayışını sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile bir araya geldiği ortaya çıktı. İtalyan basını, geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen toplantıda Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Mircea Lucescu’yu ikna etmek için baskı yaptığını iddia etti.

Aziz Yıldırım fedakârlığa hazır

Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Rumen hocayı mutlaka takımın başına getirmek isteyen Başkan Aziz Yıldırım’ın her türlü fedakarlığı yapmaya yazır olduğu ifade edildi.

Bu arada Mircea Lucescu dün Lig Tv’ye yaptığı açıklamada konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Başarılı çalıştırıcı, “Fenerbahçe’den teklif aldınız mı?” sorusuna, “Bana değil Fenerbahçe’ye sorun” diye yanıtladı.

Yusuf DURSUN

Haberin Devamı