Spor Lucescu'yla masaya oturdular

Lucescu'yla masaya oturdular

Paylaş
Lucescu'yla masaya oturdular

Beşiktaş yönetimi Antalya'da Mircea Lucescu'yla masaya oturdu. Lucescu “Roma maçı sonrasında bir kez daha görüşelim” yanıtını verdi

Önce ligde havlu atan, sonra da Avrupa Ligi’nden elenen Beşiktaş’ta tüm eleştiriler teknik direktör Bernd Schuster’in üzerine yoğunlaştı.

Alman hocaya camiada yükselen tepki üzerine Başkan Yıldırım Demirören, B planını hazırladı. Antalya’da kampta bulunan Shakhtar Donetsk’in hocası Mircea Lucescu’yla bir araya gelen siyah-beyazlılar, teklifini Rumen hocaya sundu. Luce ise ne ‘evet’, ne de ‘hayır’ dedi...

LUCE'NİN SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

“Shakhtar’la olan anlaşmam sezon sonu bitiyor. Sözleşmem gereği Avrupa’da bu turu geçersem, anlaşmam aynı şekilde uzatılıyor. Şu anda neredeyse 150 milyon Euro’luk bir takımımız var.

Bu aşamada net yanıt vermem mümkün değil. Çünkü kalıp kalmayacağım, Şampiyonlar Ligi’ndeki durumumuza endeksli...” diyen Mircea Lucescu, görüşmenin sonlarına doğru ağzındaki baklayı da çıkardı:

"Doğrusu sezon sonunda teknik direktörlük kariyerime noktayı koymak istiyorum. Düşüncem, oğlum Razvan’ın hocalığında futbolun başına geçmek. Beşiktaş için bu ortam ideale yakın. En iyisi, sizin ve benim durumum netleştiğinde bir kez daha görüşmemiz” ifadesini kullandı.

"YILDIZLARA ONAY VERMEZDİM"

Görüşmenin son bölümünde siyah-beyazlı idareciler, Lucescu’ya kilit bir soru yöneltti: Eğer takımın başında olsaydınız, yaptığımız transferlere onay verir miydiniz?.. “Hayır, hayır, hayır” yanıtını veren Lucescu, takımda büyük değişiklikler yapabileceğinin sinyallerini verdi.

Fanatik

Haberin Devamı