Spor Lugano antrenmanı bıraktı

Lugano antrenmanı bıraktı

Paylaş
Lugano antrenmanı bıraktı

Ziraat Türkiye Kupası Finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık tutulurken, taktik çalışma kısmı ise kapatıldı.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan oyuncular Uğur ile Andre Santos, kondisyoner Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı olarak koşu yaptılar.

Ayrıca, çalışmanın ısınma bölümünde ayak tabanında ağrı hisseden Lugano antrenmanı bıraktı. Oyuncu tesislere giderken, çalışmasına salonda devam ettiği ifade edildi.

Sarı-lacivertli takımın antrenmanını yönetici Cihan Kamer ile sportif direktör Aykut Kocaman da izlerken, çalışma öncesi ise tercüman Umut Köse’nin doğum günü saha içinde kutlandı.

DAUM’DAN OYUNCULARINA MESAJ

Teknik direktör Christoph Daum, antrenman öncesi oyuncularına yaptığı konuşmada, Trabzonspor maçı için hazır olmaları uyarısında bulundu.

Alman teknik adamın, "Çarşamba günü için disiplin içinde tam konsantrasyonla hazır olmalıyız. Sahada herkes aynı dili konuşmalı. Çok iyi bir durumdayız. Bunu biz hazırladık ve artık kazanma zamanı geldi. Son adımı atmak için gereken her şeyi yapmalıyız. Her zaman olduğu gibi sizlere güvenim tam" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Fenerbahçe takımı, Ziraat Türkiye Kupası final maçı için yarın sabah Şanlıurfa’ya gidecek.

AA

Haberin Devamı