Spor Lugano Fener'i terse yatırdı

Lugano Fener'i terse yatırdı

Paylaş
Lugano Fener'i terse yatırdı

Roma'nın transfer listesinde yer alan başarılı savunma oyuncusunun İtalyan kulübü ile anlaştığı ileri sürüldü

Fenerbahçe savunmasının bel kemiği, taraftarın sevgilisi Diego Lugano son dönemdeki tavırlarıyla camiayı hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli kulüp için çok önemli olan Young Boys karşılaşmalarında “Sakatım” diyerek forma giymeyen, 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Lugano, konu Uruguay Milli Takımı olunca bir anda iyileşti

! Sakatlığı olmasına rağmen Uruguay Milli Takımı’na çağırılmasıyla gündeme gelen “Lugano ayrılmak istiyor” iddiaları, önceki akşamki Angola maçında ilk 11’de sahaya çıkınca iyice alevlendi. 2-0 Uruguay’ın üstünlüğüyle biten Angola mücadelesinde Diego Lugano 64 dakika sahada kaldı.

Sözleşmesinde “3.5 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunan tecrübeli savunmacının, İtalyan ekibi Roma ile hemen hemen her konuda anlaştığı ileri sürüldü. Bu nedenle de Fenerbahçe formasıyla Avrupa’da boy göstermediği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Fener yönetimi ise “Bizden yıllık 3 milyon euro alıyor. Bu parayı hiçbir yerde vermezler. Gitmesi kesinlikle söz konusu değil” diye görüş bildirdi.

YUSUF DURSUN