Spor Lugano ve Emre Fransa'ya gitti

Lugano ve Emre Fransa'ya gitti

Paylaş
Lugano ve Emre Fransa'ya gitti

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Fransız Lille takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe kafilesinde Lugano ve Emre Belezoğlu da yer aldı

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Fransa'ya hareket eden Sarı-Lacivertlilerin maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Bekir, Lugano, Gökhan, Bilica, Önder, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex, Semih, Güiza ve Selçuk.

EMRE VE LUGANO'NUN SON DURUMU

Lille ile oynayacak maçın İstanbul'daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek.

Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm'lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

PRİM 250 BİN DOLAR

Lille maçı öncesinde Fenerbahçe yönetimi tur primini açıkladı. Fransa'daki maça tam kadro gitme kararı alan sarı-lacivertli yöneticiler turu geçmenin kulübün prestiji açısından çok önemli olduğunda hemfikir kalınca ödülü de büyük koydu. Eğer sarı-lacivertli oyuncular Lille'i eleyip 2. turu geçerse hesaplarına 250 bin dolar prim yatacak.

DAUM'UN MUHTEMEL 11'İ

Teknik direktör Daum'un iyileşen Lugano'nun takıma dönmesiyle Deniz'i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza'yı ilk 11'de oynatarak Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi.


Volkan Demirel, Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre(Selçuk)-Özer, Alex-Guiza.

HAKEMLER, STAD, SAAT, YAYIN

Fenerbahçe'nin 18 Şubat Perşembe günü Lille ile deplasmanda yapacağı maçta İspanya Futbol Federasyonu'ndan Eduardo Iturralde Gonzalez düdük çalacak.

Villeneuve D'ascq Stadı'nda oynanacak ve TSİ 20.00'te başlayacak karşılaşmada, Gonzalez'in yardımcılıklarını Roberto Diaz Perez Del Palomar ve Jon Nunez Fernandez yaparken, maçın ilave yardımcı hakemleri Cesar Muniz Fernandez ve Carlos Clos Gomez, dördüncü hakemi ise Javier Estrada Fernandez olacak. Karşılaşma D Smart'ta EUROFUTBOL ekranlarından naklen yayınlanacak.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul (DHA)

2

Haberin Devamı