Spor Lugano'ya ağır ceza!

Lugano'ya ağır ceza!

Paylaş
Lugano'ya ağır ceza!

Lugano'ya ağır ceza!

Eskişehirspor maçının devre arasında Sezer Öztürk'le kavga edip kırmızı kart gören Lugano'ya ağır para cezası verildi.

Ligtv'nin haberine göre; Fenerbahçe'nın Uruguaylı futbolcusu Lugano, federasyonun verdiği 3 maç oynamama cezasının ardından, Fenerbahçe yönetimi tarafından da, disiplin kurulunun kırmızı kartlara verdiği en yüksek para cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Eskişehirspor maçının devre arasında birbirine giren Sezer Öztürk ve Diego Lugano maçın 4. hakeminin şikayeti üzerine Bünyamin Gezer tarafından oyun dışı bırakılmışlardı.

Lugano'ya miktarı açıklanmayan ancak oldukça yüklü bir miktar ceza kesen sarı lacivertli yönetim, bu cezayı futbolcunun alacağından keseceği öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin Uruguaylı futbolcuya cezayı, Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda verildiği bildirildi.

Öte yandan kupada Ankaragücü'ne 4-2 mağlup olan ve ligde de Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olan sarı lacivertli takımda yabancı futbolcular konusu yeniden tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe yönetiminin devre arasında takıma yapılacak takviye doğrultusunda kadroda bulunan bazı futbolcularla yolları ayırmak için hazırlık yaptığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetiminin, formsuz olan ve Aykut Kocaman'ın sistemine uymayan bazı yabancı isimlerle devre arasında vedalaşacağı ve yeni isimleri kadroya katmak için karar aldığı öğrenildi.